Young professionals


 

Cliënten schakelen Bird & Bird in voor juridisch complexe en vaak internationale zaken. We vinden het dan ook belangrijk dat je dit soort juridische vraagstukken als een uitdaging ziet. Verder is het een must dat je je voortdurend wilt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door je te verdiepen in één van de sectoren waarin ons kantoor actief is.

 

Omdat we veel in teams werken is het belangrijk dat je het leuk vindt om samen te werken, en dat je openstaat voor ideeën van anderen. Als vanzelfsprekend heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden nodig om goed om te kunnen gaan met cliënten, collega’s (ook in het buitenland), wederpartijen en rechters.

 

Werken bij een internationaal kantoor betekent dat geen dag hetzelfde is en dat je niet altijd van tevoren weet hoe zaken gaan lopen. Het is daarom heel belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en stressbestendig bent.

Als young professional bij Bird & Bird werk je samen met je collega’s van ons Haagse kantoor en van andere vestigingen aan spraakmakende, grensoverschrijdende zaken, waarin met regelmaat een vernieuwende aanpak van het recht gevonden moet worden. Tegelijkertijd word je ook gestimuleerd je zelfstandigheid te ontwikkelen, waardoor je jouw grenzen kunt opzoeken. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de behandeling van zaken, waardoor je echt betrokken bent. Je wordt gestimuleerd jouw doelen te bereiken en het maximale uit jezelf te halen. Uiteraard word je hierbij goed begeleid en opgeleid.

Bird & Bird bedient veel cliënten in innovatieve sectoren. Als young professional ga je je verdiepen in één of meer van die sectoren. In principe kennen wij geen sectiewissel. Je werkt – indien dit mogelijk is – voor verschillende partners binnen een sectie waardoor je meer leerstijlen te zien krijgt en je breed opgeleid wordt.

 

 

Emma Overbeek

Junior Recruiter
 
Tel: 070 353 8927
Email Emma

 

Wil je meer weten over de verschillende functies?


 

 


Vacatures

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen Bird & Bird?