Sollicitatieprocedure


 

Sollicitatieprocedure


Bird & Bird hanteert een overzichtelijke sollicitatieprocedure en rondt deze graag snel af. Bij een positieve beoordeling van jouw sollicitatie als advocaat-stagiaire, junior-fiscalist of kandidaat-notaris word je uitgenodigd voor een gesprek en als dat goed verloopt voor een tweede gesprek.

 

Beide gesprekken vinden plaats met twee partners, die werkzaam zijn binnen jouw interessegebied, maar ook in andere gebieden. Tijdens deze gesprekken kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals persoonlijke interesses en voorkeuren, de keuzes die je gemaakt hebt, de studie, nevenactiviteiten, belangstelling voor het juridische vak, juridische onderwerpen in het algemeen en het werken als advocaat binnen Bird & Bird in het bijzonder.

 

Gedurende de procedure vinden we het belangrijk dat de kandidaat een goed beeld van zowel het kantoor als de verschillende medewerkers krijgt. Daarom wordt na het tweede gesprek een lunch met kantoorgenoten, werkzaam op de sectie van jouw voorkeur, georganiseerd. Na het tweede gesprek gevolgd door een lunch hoor je of we je al dan niet een aanbod zullen doen.

 

Voor een student-/scriptiestage bestaat de sollicitatieprocedure uit een briefselectie en, indien je wordt uitgenodigd, één gesprek. Dit gesprek vindt plaats met een partner en een advocaat-medewerker van de sectie van jouw voorkeur. Na dit gesprek hoor je of je een aanbod krijgt voor een studentstage. Klik hier voor meer informatie over student-/scriptiestages.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatie, cijferlijsten en overige relevante documenten naar recruitment@twobirds.com

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze afdeling Recruitment op telefoonnummer 070-3538800.

 
 Vacatures

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen Bird & Bird?

 


Evenementen

Onze Birds ontmoeten? Bekijk de evenementen waar wij aanwezig zijn.

 


 

Blik achter de schermen