Sectoren Tech & Comm

 
 

Meer weten over
onze sectoren?

Sectoren

Tech & Comms
Energy & Utilities
Life Sciences
Media

 

Technology & Communications


Bird & Bird LLP behoort al jaren tot de absolute top op dit rechtsgebied. Wij staan bekend om onze kennis van de markt en onze creatieve en vaak originele oplossingen.

Als advocaat, notaris of fiscalist bedien je een keur aan nationale en internationale bedrijven uit de media-, telecommunicatie- en internetsector, maar ook bedrijven die nieuwe en innovatieve diensten aanbieden, in de meest complexe transacties en zaken. Het team adviseert en procedeert over alle belangrijke hedendaagse kwesties en uitdagingen in de communicatiesector zoals regulering van Next-Generation-Networks, spectrumveilingen en –handel, netneutraliteit, clouddiensten, eHealth, Big Data, mobiele betaaldiensten en smart metering. 
 
 
Berend

Berend van der Eijk

advocaat TIME

Birds on the job


Bird & Bird biedt beginnende advocaten een combinatie van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die ik niet bij andere kantoren ben tegen gekomen.

Het kantoor heeft veel vertrouwen in de individuele kwaliteiten en de kennis van haar medewerkers. Een mooi voorbeeld is dat ik als werkstudent naar ons kantoor in Stockholm mocht gaan om daar op een extern seminar een presentatie te geven over de juridische kwalificatie van hyperlinks. Inmiddels word ik als advocaat steeds vaker naar voren geschoven door partners en heb ik al een groot aantal presentaties en cursussen op mijn naam staan.

Ik vind het leuk om mensen (cliënten, studenten of kantoorgenoten) iets te vertellen of bij te brengen en waardeer het erg dat je als advocaat die ruimte krijgt bij Bird & Bird. Wanneer je full-time gaat werken besef je pas hoe belangrijk de sfeer op je werk is. Gelukkig zit dat bij Bird & Bird wel goed. Het internationale “Bird & Bird Football Tournament” bevestigt elk jaar dat je diezelfde sfeer ook terug ziet op onze andere kantoren. Mijn collega’s zijn mensen die stuk voor stuk enthousiast zijn voor de dingen waar Bird & Bird voor staat en mee bezig is.