Secties TIME

 
 

 

TIME


De sectie Telecom IT Media & Energie (TIME) van Bird & Bird is één van de grootste en meest gespecialiseerde secties in Nederland op het gebied van Telecom, IT, Media en Energy & Utilities. Zowel op bestuursrechtelijk als op civielrechtelijk gebied beschikt de TIME sectie over een schat aan kennis en ervaring in deze sectoren.

De advocaten van deze sectie werken nauw samen met nationale en internationale cliënten in uiteenlopende adviestrajecten. Ook kent de sectie TIME een sterke procespraktijk, zowel in civiele geschillen tot en met de Hoge Raad als bij de bestuursrechter en de toezichthouders met dezelfde sectorfocus. Binnen de TIME sectie werken zij samen met specialisten op het gebied van mededingingsrecht, bestuursrecht en Privacy- en Consumentenrecht. De advocaten van de sectie zijn sterk ingebed in de internationale sector- en praktijkgroepen, die regelmatig samenkomen in een van de internationale vestigingen van Bird & Bird.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

Wat bieden wij?


 

Wij bieden je uitdagend en verantwoordelijk werk op topniveau in een internationale en dynamische omgeving, met een informele cultuur en volop gelegenheid om samen te werken met andere disciplines.

Wij kenmerken ons door enthousiasme, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor en met onze cliënten te boeken. De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. De deuren staan bij ons altijd open en we lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg. Wij werken meestal in teams waarin de expertise vanuit verschillende invalshoeken en verschillende landen bij elkaar gebracht wordt.
 
Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Young Professionals’.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!