Secties Tax

 
 

 

Tax


Ons internationale tax team bestaat uit ongeveer 50 fiscalisten, waarvan 8 fiscalisten vanuit het Haagse kantoor werken. Als Tax team staan we onze vaste nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek en werken we nauw samen met de andere disciplines om cliënten full-service ondersteuning te kunnen bieden.

Als onderdeel van het team werk je binnen een algemene praktijk met een focus op de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en het internationale belastingrecht. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs. We werken in teamverband waarbij je – als junior fiscalist – intensief begeleid wordt door een senior medewerker of partner. De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren waarbinnen onze cliënten opereren stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren. Het team is continu bezig om haar praktijk en positie in de markt verder uit te breiden en biedt je de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

Wil jij ook Best of both Birds?


 

Onze juristen excelleren door hun creativiteit en hun vermogen technologische kennis te koppelen aan juridische slagkracht.

Wij lopen vooruit op de ontwikkelingen in de juridische regelgeving én de sectoren. De resultaten mogen er zijn. We werken met grote (inter)nationale cliënten aan spraakmakende zaken. Past dit bij jou? Wij zijn continu op zoek naar talenten met “drive”. Wil jij ook Best of both Birds? Kijk in onze agenda welke kennismakingsmogelijkheden er zijn.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!