Secties Ondernemingsrecht

 
 

 

Ondernemingsrecht


De Nederlandse praktijkgroep ondernemingsrecht maakt onderdeel uit van de internationale praktijkgroep ondernemingsrecht, die actief is in de Bird & Bird kantoren in 19 landen in Europe, Azië, het Midden-Oosten en Australië. Op dagelijkse basis werken de advocaten van de internationale ondernemingsrechtsectie nauw samen in internationale transacties, waarbij veelal ook onze fiscalisten en (kandidaat-) notarissen betrokken zijn.

Binnen het ondernemingsrechtteam heeft ieder een bijzondere focus op één of meer specifieke Bird & Bird sectoren (zoals Telecom, Media, Life Sciences, Electronics, IT, Telecom, Food, Energy of Sport). Binnen deze sectorgroepen wordt nauw samengewerkt met kantoorgenoten (in binnen- en buitenland) van andere praktijkgebieden, zoals arbeidsrecht, tax, mededingingsrecht, intellectuele eigendom en de procespraktijk. Wij bedienen een brede reeks aan (internationale) cliënten die grotendeels leidend zijn op het gebied van media, telecommunicatie en technologie. Onze cliënten variëren van financiële partijen zoals (in)formele investeerders en private equity partijen tot en met internationale banken en van succesvolle start-ups tot beursgenoteerde multinationals. Naast algemene advisering omtrent het ondernemingsrecht in brede zin, bestaat onze expertise uit onder meer fusies en overnames, joint ventures, private equity, herstructureringen, insolventie, financieel recht, de ondernemingsrechtelijke procespraktijk en corporate governance.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

Kennismaken


 

Ben je getriggerd door de Bird & Bird aanpak en wil je meer over ons weten? Er zijn tal van mogelijkheden om kennis met ons te maken.

Kijk bijvoorbeeld in de agenda voor een event met of bij jouw studie- of studentenvereniging. Staat jouw vereniging er niet tussen, neem dan contact op met onze recruiter. Overweeg je een student- of scriptiestage, klik dan hier voor meer informatie. Onze recruiter staat je vanzelfsprekend graag te woord bij eventuele vragen.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!