Secties Notariaat

 
 

 

Notariaat


Het Notariaat bestaat uit 1 notaris, 2 kandidaat-notarissen, 2 paralegals en 3 notarieel secretaresses. Het notariaat is onderdeel van de sectie ondernemingsrecht. In projecten werken we vaak in teams met collega’s uit anders sectoren en praktijkgroepen, zoals Telecom, Energie, Media, Tax, IP, IT, Onderwijs en Life Sciences.

De praktijk is full-service met de nadruk op ondernemingsrecht en commercieel vastgoed. We hebben een bijzondere expertise op het gebied van infrastructuur, zoals het registreren en overdragen van netwerken (telecommunicatie, gas en elektriciteit) en het vestigen van rechten voor energieprojecten (windturbines, WKO projecten). We werken vaak samen met collega’s van andere vestigingen, binnen en buiten Europa, bijvoorbeeld als het gaat om internationale herstructureringsprojecten, fiscaal-efficiënte royaltystructuren en grensoverschrijdende fusies. Ook zijn we actief bij het begeleiden van nieuwkomers, zowel start-ups (met name van technologisch georiënteerde bedrijven) als cliënten van buiten de EU (zoals India en China). De sfeer binnen het team is informeel en er is voldoende gelegenheid voor overleg. Starters zullen zich snel thuis voelen in de sectie; wij streven er naar om starters zoveel mogelijk bij alle projecten te betrekken.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

Ons kantoor in Den Haag


 

Bij onze Nederlandse vestiging werken ongeveer 80 advocaten, fiscalisten en notarissen.

Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in Nederland, maar o.a. ook elders in Europa, Azië, de Verenigde Staten en Australië. Wij zijn een full service kantoor, wat wil zeggen dat wij een cliënt op een keur aan rechtsgebieden kunnen adviseren. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE (Intellectuele Eigendom), Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!