Secties Intellectuele Eigendom

 
 

 

Intellectuele Eigendom


De sectie IE behandelt zaken op alle gebieden van de intellectuele eigendom, variërend van auteursrecht en databankenrecht via merken- en modellenrecht tot octrooirecht en kwekersrecht. De nadruk ligt op cliënten in high-tech sectoren zoals telecommunicatie, IT en life sciences.

Er wordt dan ook veel octrooirecht gedaan en de advocaten in de sectie hebben veel affiniteit met technologie; sommigen hebben ook aan een technische universiteit gestudeerd, een ander is tevens softwareontwikkelaar. Veel zaken spelen in meer landen tegelijk, zodat er nagenoeg dagelijks contact is met de andere vestigingen van Bird & Bird. Internationaal is de IE-sectie verreweg de grootste in Europa. In het werk is er een sterke nadruk op het procesrecht, maar wel op basis van strategisch advies, waarbij de mogelijkheden in de verschillende Europese landen maximaal benut worden. Naast adviseren en procederen wordt er ook gewerkt in een bloeiende brand management praktijk, waarin de merkenportefeuilles worden beheerd met het oog op een effectieve exploitatie en handhaving. IE is typisch een vakgebied waarin het aankomt op teamwerk en veel sparren; gezamenlijk kom je tot de beste ideeën.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

De Bird & Bird aanpak


 

Onze juristen excelleren door hun creativiteit en hun vermogen technologische kennis te koppelen aan juridische slagkracht.

Wij lopen vooruit op de ontwikkelingen in de juridische regelgeving én de sectoren. Ook door ons internationale netwerkwerk van 28 kantoren kunnen wij cliënten (wereldwijd) sterk geïntegreerde diensten bieden en hen helpen hun commerciële doelen te bereiken. De resultaten mogen er zijn. In nauwe samenwerking met onze (inter)nationale cliënten werken we aan spraakmakende zaken.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!