Secties Arbeidsrecht

 
 

 

Arbeidsrecht


Wij treden voornamelijk op ten behoeve van werkgevers en leidinggevenden. Wij staan onze cliënten bij in individuele en collectieve ontslagzaken. Daarnaast begeleiden wij reorganisaties, outsourcingtrajecten, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van bijzondere “employee benefits” arrangementen.

Ook het medezeggenschapsrecht en stakingsrecht hebben onze aandacht. In samenwerking met onze Tax sectie verzorgen wij regelmatig geïntegreerde adviezen. Waar nodig staan wij onze cliënten in rechte bij in onder meer ontbindingszaken, kort gedingen en bij de Ondernemingskamer. Het unieke van het werken binnen onze sectie is de grote diversiteit van zaken met over het algemeen een zeer korte doorlooptijd. Dat maakt het werken op onze sectie enerverend. Omdat veel van onze cliënten behoren tot een internationale groep, communiceren wij vaak in het Engels. De internationale omgeving waarin wij opereren vereist een specifieke en pragmatische werkwijze. Last but not least: de samenwerking met onze Bird & Bird collega’s van onze 28 buitenlandse kantoren voegt een extra dimensie toe aan onze praktijk.

Meer weten over onze
secties?

 

Bird & Bird LLP heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden – Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar veel onderling kennis wordt uitgewisseld/gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1200 juristen bij Bird & Bird.


 

Legal power & sector knowhow


 

De missie van de juristen van Bird & Bird is om diepgaande kennis van sectoren te combineren met geavanceerde juridische kennis.

Als een van de eerste kantoren hebben wij ons georganiseerd rondom sectoren als Communications, Life Sciences, Electronics & IT, Energy & Utilities, Media en Food & Beverage. Wij zijn ervan overtuigd dat pas als je de (technologische) ontwikkelingen in een sector kent en daarop vooruit loopt, je de beste resultaten voor cliënt kunt behalen. In nauwe samenwerking met de cliënten zijn de juristen van Bird & Bird met die sectorexpertise bij uitstek in staat om commerciële, praktische oplossingen te vinden.

 

 

Agenda


 

Hieronder een aantal evenementen waar wij aanwezig zijn. Klik hier voor de agenda.

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!