Professionals


 

Bird & Bird is altijd op zoek naar creatieve denkers die op zoek gaan naar oplossingen voor onze cliënten. Daarom is het belangrijk om als professional op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Bird & Bird is een full-service kantoor. De vakgebieden die wij in onze praktijk bestrijken omvatten onder meer bestuursrecht, commercial, corporate, data protection, employment, EU & mededingingsrecht, intellectuele eigendom, litigation, notariaat, outsourcing en tax.

 

Binnen Bird & Bird zijn we altijd op zoek naar verfrissende ideeën die onze cliënten helpen hun commerciële doelen te bereiken. Om ervoor te zorgen dat jij weet wat de belangrijkste issues zijn, vindt er tweewekelijks een sectoroverleg plaats. Dit overleg geeft je de mogelijkheid op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de sectoren, waarin Bird & Bird opereert en om de laatste trends met collega’s te bespreken. De Bird Academy biedt je de mogelijkheid gedurende je loopbaan trainingen te volgen, die ervoor zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

 

Kennis delen


Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. De Nederlandse vestiging bundelt deze kennis nu op één plek: birdbuzz.nl. Onze professionals zorgen voor de content voor dit kennisportal.

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen Bird & Bird, maar staat er in het overzicht geen vacature die aansluit bij jouw interesse? Stuur ons dan een open sollicitatie en wij berichten je zo snel mogelijk verder over de mogelijkheden binnen Bird & Bird.

 Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Bird & Bird? 

 BirdBuzz

Bird & Bird deelt graag kennis via o.a. de knowledge website BirdBuzz.nl.