Bird & Bird Coffee Break 

Bird & Bird Coffee Break


 

Veel informatie over Bird & Bird is terug te vinden op de website. Maar er zijn misschien toch vragen die je graag persoonlijk zou willen stellen aan één van onze advocaten, fiscalisten of (kandidaat-) notarissen. De ‘Bird & Bird Coffee Break’ is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen.

 

Tijdens de ‘Coffee Break’ laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van ‘latte art’ maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke koffie of thee je vragen te stellen. ‘The Coffee break’ wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.

 
 

Kennismaken tijdens de zomer? Dat kan! Tijdens de speciale editie van de Bird & Bird Coffee Break serveert een echte Barista de lekkerste zomerse Ice Coffees. Kies je eigen smaak en kom meer te weten over onze full service praktijk.

 


 

Bird & Bird Ice Coffee Break

De Bird & Bird Ice Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Ice Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Ice Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.


Aanmelden
17 augustus 2017
3:00 PM
Bird & Bird Ice Coffee Break
17 augustus 2017
Regular
Quantity
Single Cost
Total Cost
$0.00
$0.00
Booking Event ...
Success!
Thank you for reserving a spot. Looking forward to seeing you!